CUINES DEL MÓN


Idea: Administradores del Banc de Temps (Marian Homet, Susana Pérez, Karme Millán i Núria Gómez).

Data d’inici: Octubre de 2015                  Estat actual: EN ACTIU

OBJECTIU
Participar en la integració al Municipi de persones i/o famílies de fora de Catalunya, apropant-nos a la seva cuina, a la cuina de casa, i a la seva cultura i tradicions.

TALLER
El Taller té una durada de 3h, durant les quals el/la cuiner/a en primer lloc fa una breu presentació del seu origen i des de quan és al municipi, després explica els plats que elaborarà i si escau, els motius pels que els ha triat. Les receptes es pengen en la pàgina web del Banc de Temps junt amb les fotografies de la jornada.
Els assistents poden participar en l’elaboració dels àpats, mentre fan preguntes al/la cuiner/a sobre el país o comunitat d’origen.
El taller finalitza fent un tast del que s’ha cuinat i xerrant al voltant de la cultura i tradicions del lloc que s’ha presentat aquell dia.



AHESAT PROJECTES

Un dels temes vitals de la nostra entitat és el d’estar involucrada socialment mitjançant PROJECTES creats pels propis associats principa...