ABRAÇADES GRATIS
Data d’implantació: Juliol 2015                                                                            Actualitat: en ACTIU

OBJECTIU

Un grup de Voluntaris i Voluntàries de l’Associació s’uneixen per repartir abraçades als vianants que les acceptin. La idea és contagiar de germanor al veïnat i als visitants del municipi, que tot i que siguem desconeguts tenim quelcom en comú que ho podem unir, com és l’estimació. Una abraçada no és només un gest d’amor, és molt més, és una forma de comunicar-se sense paraules i de dir-s’ho tot permetent-se sentir l’altre. Les abraçades són petits estímuls d’alegria que apaivaguen els sentiments de soledat i separació. Qui no ha necessitat mai una bona abraçada...?
Idea: Susana Pérez, ella és qui va fer la proposta, que inicialment pretenia donar a conèixer el Projecte BANC DE TEMPS D’AHESAT, pel que es van elaborar unes pancartes que ho anuncien.
Equip: Tots els voluntaris que ho desitgen es sumen a cadascuna de les jornades que s’organitzen.


ACTUACIONS

Cada any es programen entre quatre i cinc jornades d’Abraçades Gratis, que es realitzen durant els Nadals i durant l’època d’estiu, a més d’incloure-les en qualsevol esdeveniment com un segell típic de l’entitat.

AHESAT PROJECTES

Un dels temes vitals de la nostra entitat és el d’estar involucrada socialment mitjançant PROJECTES creats pels propis associats principa...